Cioloș vs Dragnea | „Episodul Teleorman”

Data actualizării: Data publicării:
CIOLOS DRAGNEA AGERPRES
Foto: Agerpres

Confruntare directă între Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea, pe tema județului Teleorman. Premierul spunea ieri că în judeţul în care liderul PSD a fost prefect şi preşedinte de Consiliu Judeţean sunt cei mai mulţi asistaţi social. Azi, Liviu Dragnea cataloghează declaraţia drept „mizerabilă”.

Dacian Cioloș: E interesant de văzut că exact în bazinele electorale ale PSD, un partid cel puţin afişat de stânga, orientat spre nevoile oamenilor, exact acolo avem şi pungile de sărăcie cele mai mari. Exact în zona de sud şi de est. Oare de ce? Judeţul Teleorman, care a fost condus de domnul Dragnea, acolo avem cei mai mulţi asistaţi sociali. Încă o dată, problema nu e că li se dau ajutoare sociale celor care într-adevăr au nevoie. Problema e că acest lucru se petrece de ani de zile. De ce? Aceasta ar trebui să fie una din întrebările autorităţilor

Liviu Dragnea: Iniţial, n-am vrut să răspund la o astfel de abordare mizerabilă din partea unui prim-ministru în funcţie. Ca să fii prim-ministru în funcţie şi să jigneşti locuitorii dintr-un judeţ, o parte din ţara pe care tu vrei s-o conduci, eu nu cred că s-a mai întâmplat undeva în lume şi nu s-a mai întâmplat niciodată în România. Aşa cum se dă tehnocrat domnul Dacian Cioloş, cu un CV foarte frumos, te-ai fi aşteptat de la acest om să fie unul al cifrelor, să spună adevărul, să dea date reale.

Sunt profund dezamăgit de modul în care se comportă Dacian Cioloş acum. O să spun mai multe lucruri după alegeri despre Dacian Cioloş, pentru că eu nu vreau să folosesc nişte lucruri, nişte informaţii ştiute în campanie electorală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri