Dacian Cioloș: Mi-aș dori ca românii să voteze PNL şi USR

Data actualizării: Data publicării:
1 VOT
Membri PSD sector 3 si-au exercitat votul pentru alegerea presedintelui partidului.

Premierul Dacian Cioloş a indicat, la o emisiune televizată, care sunt partidele cu care şi-ar dori să voteze cât mai mulţi români la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Mai exact, PNL şi USR. El a explicat şi de ce: sunt cele două formaţiunii care au anunţat că susţin principiile şi proiectele prezentate în Platforma #România100.

1 VOT
Membri PSD sector 3 si-au exercitat votul pentru alegerea presedintelui partidului.

„Mi-aș dori ca românii să voteze partidele care promovează acele valori pe care eu le-am prezentat public. Deocamdată, din ceea ce am văzut, PNL și USR și-au asumat acele valori”, a spus Dacian Cioloș, citat de Agerpres. El a precizat şi că nu se vede în fruntea unui guvern format din PNL și PSD.

Dar, în timp ce îşi doreşte ca românii să voteze cu PNL şi USR, Dacian Cioloş spune că a rugat şefii de campanie ai celor două formaţiuni să nu-i folosească imaginea pe afişele electorale. „Nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală”, a explicat acesta.

Întrebat dacă se va înscrie într-un partid politic, după alegeri, premierul a spus că nu s-a decis încă: „N-am luat o decizie încă în acest sens. Nu mă văd în PSD, am spus deja, din diferite motive”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri