Kelemen Hunor: Este exclusă intrarea la guvernare a UDMR

Data publicării:
kelemen hunor - fb (2)

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că a avut discuţii cu PSD privind o colaborare parlamentară punctuală, dar încă nu s-a ajuns la o concluzie comună, urmând ca aceste discuţii să continue, dar a subliniat că este "exclusă" varianta intrării Uniunii la guvernare.

kelemen hunor - fb (2)

"Vom vedea. Noi niciodată nu am refuzat un dialog, nici cu domnul Dragnea, nici cu altcineva. Vom vedea mâine, poimâine. Am avut deja o primă discuţie, dar încă nu am ajuns la o concluzie finală, la ceva ce poate fi prezentat opiniei publice", a spus Kelemen Hunor, întrebat despre discuţiile PSD-UDMR pe tema formării Guvernului.

Liderul UDMR a precizat că discuţiile continuă şi se va vedea dacă cele două formaţiuni pot sau nu să ajungă la "o concluzie comună". Kelemen a precizat că în acest moment este însă vorba doar despre o colaborare parlamentară, nu despre o intrare la guvernare, scrie News.ro.

"De Guvern nu vorbim. Ei au o coaliţie formată, un acord politic format, o majoritate asigurată, deci vorbim doar de o colaborare parlamentară punctuală. Dacă ar fi fost vorba de Guvern semnam şi noi un acord de coaliţie. (...) Guvernarea exclusă în acest moment", a afirmat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri