Liviu Dragnea: „Nu este timp de pierdut!”

Data actualizării: Data publicării:
161211_EXIT_POLL_PSD_02_INQUAM_Octav_Ganea_
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a mulțumit alegătorilor printr-o postare pe pagina sa de Facebook. El mai spune că își dorește ca PSD să înceapă, de la guvernare, să pună în aplicare cât mai repede proiectele prezentate în campanie. „Este timpul să punem capăt dezbinării”, spune el.

161211_EXIT_POLL_PSD_02_INQUAM_Octav_Ganea_
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vă mulţumesc pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o! Responsabilitatea noastră este să transformăm această încredere, într-o victorie a tuturor: salarii şi pensii mai mari şi mai multe familii în clasa de mijloc”, a scris Liviu Dragnea.

Trei repere vor ghida acţiunile noastre din următoarele zile, săptămâni şi luni: Votul de ieri, care a indicat în mod clar opţiunea românilor pentru viitoarea guvernare; Constituţia României, care descrie clar procedurile care trebuie aplicate în urma acestui vot; Programul de guvernare, care reprezintă angajamentul nostru faţă de români, pentru care am primit votul lor”, continuă președintele PSD.

Nu este timp de pierdut! Vreau ca, la guvernare, PSD să înceapă să pună în aplicare cât mai rapid proiectele pe care le-am prezentat în campanie. Este timpul să punem capăt dezbinării, iar toţi cei care au fost învestiţi cu încrederea românilor să colaboreze pentru dezvoltarea României”, mai scrie Liviu Dragnea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri