N. Dan: Viitorul politic al lui Iohannis depinde de alegeri

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan
Foto: Facebook

Nicușor Dan a declarat că un viitor mandat de președinte al lui Klaus Iohannis depinde de rezultatul alegerilor parlamentare din iarnă. Președintele USR a atras atenția, într-un interviu pentru News.ro, că o eventuală victorie a PSD și ALDE va fi penalizată de populație.

nicusor dan
Foto: Facebook

„Legat de preşedintele Iohannis, chiar dacă dumnealui nu este implicat direct în campania aceasta electorală, cred că de rezultatul acestei campanii electorale îi depinde viitorul mandat, pentru că o victorie a PSD şi ALDE l-ar face spectator faţă de fenomenul politic, pentru următorii ani, şi cred că oamenii vor penaliza. Deci, este în situaţia în care, şi asta este analiza mea, chiar dacă nu are în mod instituţional un cuvânt de spus în aceste alegeri parlamentare, este în situaţia ca viitorul său politic să depindă de ele”, a spus liderul Uniunii Salvați România.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare a început vineri la ora 7:00 și se va încheia în data de 10 decembrie, la ora 7:00. Pe 11 decembrie românii sunt chemați la urne să-și desemneze parlamentarii care îi vor reprezenta în următorii patru ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri