V. Ponta, dat în judecată de N. Dan: "Skol'ko tovarisci Nicuşor?"

Data publicării:
nicusor dan

Liderul Uniunii Salvaţi România i-a dat în judecată pe fostul premier Victor Ponta şi pe deputatul Sebastian Ghiţă. El se simte calomniat de cei doi, care au susţinut că USR ar avea o legătură cu omul de afaceri George Soros.

Nicuşor Dan cere 500.000 de lei daune morale. A venit şi replica lui Victor Ponta: "eu mă lupt cu stăpânul, nu cu pechinezul care se face că latră "fioros".

Nicuşor Dan, preşedintele USR: „În urma repetatelor calomnii la care am fost supuşi, depunem la Traibunalul Bucureşti o acţiune împotriva lui Ponta Viorel Victor şi o acţiune împotriva lui Ghiţă Sebastian Aurelian, pentru repetatele calomnii pe care le-au adus USR şi mie personal şi cerem suma de 500 de mii de lei daune morale, prejudicii de imagine. Este vorba de această campanie imfamă cum că suntem oamenii lui Soros. Este o campanie care ne aduce aminte de anii 50. Vor urma şi alţii, pentru că, deşi la început am luat în râs această chestiune, ea pare că ne afectează imaginea." (sursa: Hotnews)

Victor Ponta i-a răspuns pe FB: „Eu am vorbit şi voi continua să vorbesc despre rolul negativ şi profund antinaţional pe care fundaţiile şi unii dintre oamenii sponsorizaţi de George Soros în România şi în Estul Europei îl joacă. (...) Despre Nicuşor Dan nu am vorbit niciodată pentru că eu mă lupt cu stăpânul, nu cu pechinezul care se face că latră "fioros". Acum însă înţeleg că Nicuşor Dan are delegaţie şi îl reprezintă oficial pe George Soros în România în procesele cu cei ca mine care îl critică.

Am aflat din presă că dl. Nicuşor are obiceiul să înceapă procese şi să renunţe la ele dacă primeşte ceva consistent - ca să nu mai pierdem timpul, întreb şi eu: "Skol'ko tovarisci Nicuşor?"

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri