ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Susţinătorii celor 14 candidaţi au început bătălia pentru câştigarea voturilor

Data publicării:
campanie afise 2

La miezul nopţii, înarmaţi cu afişe şi bannere, susţinătorii celor 14 candidaţi pentru fotoliul de la Cotroceni au început bătălia pentru câştigarea cât mai multor voturi. Campania se va încheia vineri, 31 octombrie, la ora 24.00.

La Timişoara, campania electorală a început pe o ploaie torenţială, printre umbrele şi steaguri. În Piaţa Victoriei s-a improvizat şi o cămară cu bunătăţi, pentru a-i bine-dispune pe lucrători.

La Iași, Primăria a amplasat în intersecții, pe cele mai aglomerate bulevarde și în stațiile de autobuz, 74 de panouri unde au putut fi lipite afișele electorale.

Zeci de tineri au lipit azi-noapte afişe electorale şi în Craiova.

„Probabil că mâine o să se rupă. De ce să se rupă? Că aşa e în fiecare an, noi le punem, alţii le rup”, spune unul dintre ei.

ALEGERI PENTRU COTROCENI. Start oficial al campaniei electorale

La Brașov startul campaniei electorale a fost unul fără incidente. Membrii de partid şi susținătorii au ieșit în cartierele orașului pentru a lipi afișele electorale pe cele 260 de panouri special amenajate.

Desfăşurare de forţe în miez de noapte, imediat după debutul campaniei electorale şi la Galaţi. Câteva maşini pline cu panouri electorale şi zeci de activişti de partid au mişunat toată noaptea pe străzile oraşului pentru a lipi afişe sau a ridica bannere cu aspiranţii la fotoliul de preşedinte.

Totul s-a petrecut sub supravegherea agenţilor de la Poliţia Locală. Potrivit legii, sunt interzise distrugerea, murdărirea sau acoperirea prin scriere a afişelor. Cei care nu respectă aceste prevederi pot fi sancționați cu amendă cuprinsă între 1.000 lei şi 2.500.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri