ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta: Cei ce cred în Dumnezeu sunt buni români

Data publicării:
ponta moaste biserica oameni mediafax

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. După ce a participat la slujba de sfinţire a unei biserici greco-catolice din Bistriţa, premierul a adresat "un mesaj de pace şi convieţuire" tuturor cultelor din România. Toţi cei care cred în Dumnezeu şi respectă ţara şi legile sunt buni români, a transmis Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  „România este a tuturor românilor, a celor majoritar ortodoxi - aşa cum sunt şi eu -, a celor romano-catolici, a celor greco-catolici, a protestanţilor şi a neoprotestanţilor, a tuturor celor care cred în ceva, care cred într-un Dumnezeu şi în faţa lui Dumnezeu suntem toţi egali. Toţi cei care cred în Dumnezeu, respectă ţara şi legile ţării sunt buni români şi vreau să fie foarte clar că nu va exista niciodată nicio diferenţiere şi nicio discriminare”, a spus Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Vicepremierul Liviu Dragnea a fost recompensat pentru ajutoarele acordate unor biserici.Patriarhul Daniel i-a oferit "Ordinul Sfinţii Martiri Brâncoveni", la Mănăstirea Hurezi, unde social-democratul participa la slujba de resfinţire a unei picturi a voievodului Constantin Brâncoveanu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri