Alegeri prezidențiale 2019. Elena Udrea: „Sunt, probabil, singurul român care s-a întors în România. Eu nu-mi doresc să plec de aici”

Data publicării:
elena udrea
De ce i s-a făcut rău Elenei Udrea în închisoare FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Elena Udrea s-a prezentat la urne și a precizat că, deși a votat, nu are speranțe că lucrurile din România se vor schimba în bine într-un viitor apropiat, deoarece mulți dintre candidații la prezidențiale au ocupat funcții publice, iar rezultatele activității lor „sunt cele pe care le știm”.

„Sunt, probabil, singurul român care s-a întors în România - sau printre puținii români. Eu nu-mi doresc să plec de aici, ca dovadă că am venit înapoi. Nu știu să vă spun dacă pe termen mediu - ca personal, dar și ca persoană care a fost în politcă și apropiată de cei care candidează prin faptul că le cunosc activitatea - nu știu dacă sunt mari șanse ca lucrurile să se schimbe pe termen mediu”, a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax.

Fostul ministru consideră că trebuie ca cetățenii să meargă la urne, iar votul trebuie să meargă către cei care îndeplinesc criteriile și așteptările pe care fiecare le are.

„Speranțele mele nu sunt foarte mari că lucrurile, într-un viitor scurt, se schimbă radical în bine. Pentru că suntem într-o conjuctură, în continuare, foarte complicată în România. Mulți dintre cei care candidează au fost deja în funcții publice și rezultatele sunt cele pe care le știm cu toții”, a mai declarat Udrea.

Elena Udrea s-a întors în România la inceputul lunii iulie, explicând, la acel moment, a renunţat de bună voie de statutul de refugiat în Costa Rica, deoarece consideră că se poate apăra mai bine din ţară în procesele pe care le are.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri