Alegeri prezidenţiale 2019. Experienţa unui şofer de camion care a vrut să ajungă la vot în Paris

Data publicării:
sofer tir

Un şofer de camion a povestit cum a fost ajutat de un român din Paris să ajungă la secţia de vot.

Bărbatul a povestit cum s-a petrecut totul pe o pagină de Facebook dedicată românilor din diaspora, unde internauţii s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe şoferii de tir să ajungă să voteze. Cum autovehiculele de mare tonaj nu pot intra în centrele oraşelor, încă de la alegerile europarlamentare, şoferii au găsit o modalitate de a ajunge la urne – cer ajutor pe acest grup.

Este şi cazul lui Eugen Florescu: „Mulțumesc frumos, Omule. Fraților, acest român din Paris m-a ajutat să ajung la o secție de votare. Am reușit să îmi exercit dreptul constituțional de a vota. Pentru un viitor mai bun în ţara noastră. Dacă nu pentru noi, poate pentru copiii noștri. Mă întreb retoric ce cromozom lipsește nației noastre de nu putem fi uniți decât atunci când ne ajunge cuțitul la os!? Avem datoria în fața celor care vor moșteni patria de la noi să le oferim o Românie curată, asanată de o clasă politică profund nocivă. Dacă la mine s-a putut datorită acestor Oameni de pe Grup, voi cei ce sunteți acasă nu aveți nici o scuză. Ieșiți la vot fraților! Votați fiecare cum vă dictează conştiinţa și sufletul. Dar votaţi. Încă o dată mulțumesc și RESPECT pentru oamenii de pe acest Grup. După opinia mea,clasa politică actuală,epigonii ,ar putea fi înlocuiți cu succes de oamenii de pe aici. De oamenii hotărâți și de acțiune. Dumnezeu să aibă grijă de România!”, a povestit bărbatul. 

Începând de vineri, zeci de șoferi români de tir, aflați în diferite țări din Europa au postat coordonatele parcărilor în care sunt și le cer românilor care trec cu mașinile prin zonă în drum spre secțiile de votare să îi ia și pe ei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri