Alegeri prezidențiale 2019. Scandal în faţa casei lui Ion Iliescu. Au intervenit polițiști de la Secția 1

Data actualizării: Data publicării:
ion iliescu

Marian Moroșanu, cunoscut ca „Ceauşescu”, unul dintre cei care participă constant la mitingurile de protest din Piaţa Victoriei, a fost amendat, duminică, ziua alegerilor prezidențiale, cu 1.500 de lei, după ce a strigat injurii în faţa casei fostului preşedinte Ion Iliescu, potrivit unor surse judiciare. Incidentul din ziua votului s-a lăsat cu amendă, spun polițiștii.

„Astăzi, în jurul orei 12,15, un echipaj al Secţiei 1 Poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu s-a sesizat din oficiu cu privire la comportamentul nepotrivit al unui bărbat. Acesta striga şi adresa injurii, iar la momentul legitimării a continuat acest comportament. A fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul secţiei, unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi adresare de injurii", a informat Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) printr-un comunicat de presă, transmis duminică Agerpres.

Marian „Ceaușescu” are 50 de ani și a fost unul dintre tinerii care au luptat la Revoluție, participând activ și la Mineriadă. Din cauza loviturilor primite la Mineriadă, acesta susține că a rămas cu un handicap.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri