Alegeri prezidenţiale 2019. Un bărbat din Vaslui a fost amendat cu 1.500 de lei din cauza unui gest făcut în secția de votare

Data publicării:
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014 - CLUJ-NAPOCA

Reprezentantul USR dintr-o secţie de votare la alegeri prezidențiale 2019 din Vaslui a fost amendat cu 1.500 de lei, după ce a filmat în secţie, iar când i s-a atras atenţia, a devenit recalcitrant. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de poliţie.

Incidentul a avut loc în jurul orelor prânzului, la secţia de votare din localitatea Buneşti, judeţul Vaslui.

Citește și: Lista candidaților la alegerile prezidențiale 2019. Cine sunt cei 14 pentru Cotroceni

Potrivit unor surse locale, reprezentantul USR ar fi filmat în interiorul secţiei de vot, ignorând solicitările preşedintelui de a înceta şi de a se ocupa de alte îndatoriri.

Când a fost atenţionat, acesta a devenit recalcitrant şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de poliţie.

Citește și: Vot diaspora, alegeri prezidențiale 2019. Câți români din afara țării au votat până acum

Bărbatul a fost amendat contravenţional cu 1.500 de lei.

Biroul Elecotral Judeţean Vaslui a luat act de procesul verbal din secţia de votare de la Buneşti, prin care a fost sancţionat acel membru şi automat, conform legii, el îşi pierde calitatea de membru în acea secţie", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al BEJ Vaslui, Cristian Lapa.

Tot în Vaslui, la secţia din localitatea Fundu Văii, a fost nevoie de intervenţia echipajelor medicale, după ce locţiitorul secţiei s-a simţit rău şi a fost chemată Ambulanţa. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni cardiace şi a refuzat internarea, rămânând la secţia de votare. Un alt membru al aceleiaşi secţii a fost transportat la spital după ce a făcut o criză de epilepsie şi urmează să fie înlocuit de către Biroul Electoral Judeţean.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri