Dan Barna îşi depune candidatura în aceeaşi zi cu Klaus Iohannis

Data publicării:
barna fb

Dan Barna își va depune vineri candidatura, în aceeași zi în care face acest demers și Klaus Iohannis. De altfel, liderul USR este convins că va fi în competiție cu actualul președinte nu doar la Biroul Electoral Central, ci și în turul al doilea al alegerilor din luna noiembrie.

Reporter: Când veţi ajunge cu candidatura la BEC ?

Dan Barna: Pe 20 (vineri, 20 septembrie - n.r.).

Reporter: Cu cine vă vedeţi în turul doi? Vă vedeţi în turul doi?

Dan Barna: Voi fi în turul 2 şi e un mesaj foarte bun pentru România ca în turul 2 să avem o competiţie între actualul preşedinte, candidatul PNL, şi Dan Barna, candidatul USR – PLUS, pentru că e un mesaj de însănătoşire pentru România faptul că PSD va rămâne în afara turului 2.

Mi-aş dori ca primul meu act ca președinte al României să fie dizolvarea Parlamentului, astfel încât in februarie, la trei luni după decembrie când următorul preşedinte va fi validat, în februarie sau martie, am putea avea alegeri anticipate, ieşim din criză, intrăm într-o guvernare susţinută de cetăţeni, într-o guvernare legitimă”.

Vineri, 20 septembrie, şi Klaus Iohannis este așteptat să-și depună candidatura pentru un nou mandat de președinte al României la Biroul Electoral Central, unde va fi însoțit de mai mulți lideri și susținători din PNL.

Redactare G. Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri