Dan Barna: Rezultatul nu este acela al exit-poll-urilor, este al numărării voturilor

Data actualizării: Data publicării:
dan-barna-exit-poll-alegeri-prezidentiale-inquam-ganea (2)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Dan Barna a ținut un discurs ușor optimist în urma închiderii urnelor de vot la alegerile prezidențiale și publicării exit-poll-urilor. Candidatul Alianței USR-PLUS a făcut un apel la delegații din secțiile de votare să fie atențăi la numărătoare.

Principalele declarații ale lui Dan Barna:

Am văzut rezultatele exit-poll-urilor, sunt rezultate care ne încurajează, rămânem optimiști, pentru că încă se votează. Mulțumesc diasporei, care a transmis acest mesaj că implicându-ne putem schimba lucrurile. Este un record fără precedent în diaspora, asta ne dă încredere și speranță. Mai este încă aproape o oră de vot în Europa, două în Marea Britanie, între 7 și 10 în Statele Unite. 

Sunt optimist asupra rezultatului final, pentru că ultimele ore au arătat o tendință de creștere.

Le multumesc tuturor celor care au ieșit la vot, tuturor celor care au susținut acest proiect, colegilor din USR și PLUS care au făcut o campanie spectaculoasă, de fapt singura campanie, pentru că în stradă nu au fost văzuți decât oamenii USR-PLUS și candidatul alianței, iar oamenii au recunoscut acest lucru.

Există o șansă foarte mare ca această modernizare a României să se întâmple de acum și nu peste 5 ani.

Apelul meu către delegați este să fie foarte atenți, probabil va fi o diferență ca la europarlamentare, de câteva mii de voturi. E important să fie numărat fiecare vot. Rezultatul nu este acela al exit-poll-urilor, am văzut de multe că dau erori destul de generoase, rezultatul va fi al numărării voturilor. Fac un apel să vegheze fiecare vot, să nu ridice ochii de acolo decât după ce procesul verbal a fost semnat și buletinele sigilate.

Ceea ce am dovedit în campanie este că oamenii obișnuiți se pot lupta cu vechea clasă politică. Oamenii obișnuiți contează în politică. Viitorul este al nostru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri