Liderul deputaților PNL: Dăncilă ar trebui să înceapă campania cu citirea Constituției!

Data publicării:
raluca-turcan-fb-pnl
Foto: PNL

Raluca Turcan a declarat că Viorica Dăncilă ar trebui să își înceapă campania cu citirea Constituției. Liderul deputaților PNL a precizat că, în cazul în care premierul chiar vrea să facă lucruri bune pentru români, ar trebui anunțe că vine cu restructurarea Guvernului în Parlament.

„Viorica Dăncilă ar trebui să înceapă campania cu citirea Constituției! Dacă Dăncilă vrea cu adevărat să facă multe lucruri bune pentru români, așa cum spune, ar trebui ca mâine să facă următoarele lucruri:

- Să trimită proiectele pe care nu le-a putut adopta in guvern, Parlamentului!

- Să anunțe că lunea viitoare vine in Parlament pentru restructurarea Guvernului;

- Să anunțe că PSD votează propunerile PNL de abrogare a recursului compensatoriu și interzicere a liberarii condiționate pentru infracțiunile grave;

- Să ceară PSD să elibereze mediul economic de povara măsurilor din OUG 114 care cresc taxele și impozitele, cresc prețurile și tarifele, îngrădesc creditarea, spulbera Pilonul II de pensii”, a scris Raluca Turcan, miercuri, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că, în cazul în care șeful Executivului nu face niciunul dintre acești pași, „înseamnă că rămâne captivă discursului de tip Dragnea, pentru a acoperi incompetența, interese meschine și disperarea acestei guvernări anti-naționale!”.

Reacția acesteia vine după ce liderul PSD Viorica Dăncilă a anunțat miercuri, că Guvernul va sesiza Curtea Constituțională pentru a reclama un conflict cu președintele Klaus Iohannis, generat de blocarea propunerilor de numire a miniștrilor interimari.

Decizia premierului vine în contextul în care președintele Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, miercuri la Cotroceni, în care a atacat Guvernul, vorbind despre guvernarea eșuată a PSD, însă nu a menționat nimic despre o hotărâre privind miniștrii interimari.

Editor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri