Ludovic Orban: Nu am emoţii în privinţa victoriei, ci doar în privinţa scorului, sper să fie cât mai categoric

Data actualizării: Data publicării:
orban

Premierul Ludovic Orban a votat, duminică dimineață, iar la ieșirea de la urne, premierul a declarat că a ales pentru o Românie care să se dezvolte și a subliniat că nu are emoții în privința victoriei candidatului pe care îl susține, ci doar în privința scorului.

„Am votat pentru o Românie care să se dezvolte, o Românie în care instituțiile statului să servească cetățeanul, în care legea e lege pentru toți, o Românie care să fie casa fiecărui român, atât de primitoare încât să-i facă pe cei din diaspora să se întoarcă acasă. (...) Atunci când sunt alegeri, românii au posiblitatea de a decide în ce direcție se îndreaptă țara”, a declarat premierul Orban, la ieșirea de la urne.

Întrebat dacă are emoții pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, Ludovic Orban a spus că oamenii își exercită voința, deci „întotdeauna sunt emoții”.

„Nu am emoții în privința victoriei candidatului pe care-l sprijin, ci doar în privința scorului și sper să fie un scor cât mai categoric”, a spus premierul.

De asemenea, premierul a catalogat drept "spectaculos" votul din diaspora. 

Citiţi şi:

Prezența la vot - Alegeri prezidențiale 2019, turul doi. Aici poți vedea LIVE rezultatele de la BEC

Duminică, 24 noiembrie, românii sunt așteptați la vot, la alegeri prezidențiale 2019, turul doi. Klaus Iohannis, actualul președinte al țării, care este susținut de PNL, şi Viorica Dăncilă, fost premier și candidat al PSD, se confruntă în cel de-al doilea tur de scrutin. Pe 24 noiembrie, pe www.digi24.ro, veți găsi prezența la vot și rezultate la alegeri prezidențiale 2019, turul doi, de la Biroul Electoral Central actualizate în timp real.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri