Mesajul lui Ștefan Mandachi, omul care a construit singurul metru de autostradă din Moldova: „Dacă nu votezi, tacă-ți fleanca!”

Data actualizării: Data publicării:
Ștefan Mandachi
FOTO: Facebook/ Ștefan Mandachi

Ștefan Mandachi, antreprenorul care a construit singurul metru de autostradă din Moldova, la câțiva kilometri de Suceava, a postat pe o rețea socială un mesaj, în ziua turului doi.

Dacă nu votezi, tacă-ți fleanca! Cinci ani, nu mai mult! Apropox, ce liniște ar fi timp de cinci ani dacă n-am auzi gălăgia și văicăreala celor care acum nu votează dar mai apoi sunt părerologi experți în jale (vreo juma' de țară)! #BeSilentwithFleanca”, a scris pe Facebook Ștefan Mandachi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Duminică, 24 noiembrie, Ștefan Mandachi le-a dat o „permisie” de 40 de minute angajaților săi să meargă să voteze, pentru că, spune el, cele 20 de minute cât durează votul scutesc un plâns ulterior de cinci ani (durata mandatului prezidențial).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri