Mircea Diaconu - Un viitor președinte responsabil

Data actualizării: Data publicării:
mircea diaconu eticheta Articol sponsorizat

Au mai rămas doar câteva zile până la alegerea unui nou președinte al României. Dincolo de toate promisiunile pe care le fac candidații la prezidențialele din 2019, noi, românii, trebuie să alegem responsabil. Este foarte important să mergem la vot, dar și mai important să votăm cu inima împlinită, cu certitudinea că vom alege un viitor președinte care nu va lăsa promisiunile în van.

Este nevoie de un om responsabil, de un om de onoare care să fie realist și care să-și îndeplinească toate aspectele propuse și menționate în campania electorală privind viitoarea guvernare. Iar eu am încredere că Mircea Diaconu nu este un simplu om și doar un actor bun. Avem convingerea că acest candidat independent va reuși să formeze o Românie Europeană, mândră și demnă de recunoaștere.

Acordând votul nostru acestui candidat, susținem valorile și nevoile românilor de pretudinteni. Iar românii noștri, se știe, sunt oameni muncitori, oameni de viitor care ne-au făcut mândri de statutul nostru.

Mircea Diaconu este alături de românii de pretudindeni și crede că țara poate avea un viitor mai bun, un viitor în care educația să prospere, în care corupția să fie întreruptă până la cel mai înalt nivel, în care toți românii de pretudindeni pot în sfârșit să renunțe la diaspora, pentru un trăi mai bun alături de toți cei dragi, acasă, în România.

Mircea Diaconu își dorește să lupte pentru ca tinerii de astăzi să fie viitorul țării de mâine. Își dorește să creeze noi oportunități de dezvoltare precum în alte țări europene de prestigiu către care aleargă tot mai mult tinerii de astăzi. Mircea Diaconu își dorește să schimbe actualul curs pentru o viață decentă în cadrul tinerilor care aspiră pentru un viitor mai bun pentru ei și pentru familiile lor. Se dorește nu doar a există un sistem de învățământ bine pus la punct, ci și locuri de muncă pe măsură așteptărilor. Vrem că studenții proaspeți ieșiți de pe băncile facultății să poată profesa în domeniul ales și să fie răsplătiți la adevărată lor valoare.

Mircea Diaconu este de părere că rolul președintelui trebuie să fie remarcat în toate sectoarele de activitate, iar copiii sunt viitorul României. Este nevoie de o restructurare completă care să permită în viitorul cât mai apropiat o dezvoltare personală și profesională la cel mai înalt nivel încă de pe băncile școlilor. De asemenea crede că toți copiii din țară ar trebui să aibă dreptul în mod exclusiv gratuit la educație, indiferent de zona din care aceștia provin. Deși legea actuală susține un lucru, altele sunt condițiile care se fac remarcate. Nicicum sistemul actual nu lasă impresia că învățământul e gratuit și universal pentru toată lumea.

Cu precădere, Mircea Diaconu își propune personal să ia măsuri în ceea ce privește zonele defavorizate în care școlile sunt în paragină sau unde copiii străbat zilnic zeci de kilometri în căutarea educației. Este perfect normal ca toți copiii să se bucure de învățământ la ei acasă, ca fiecare sat sau oraș să beneficieze de școli adecvate, igienice și cu toate cele necesare dezvoltării acestor copii.

De asemenea, Mircea Diaconu își dorește să stopeze emigrarea cetățenilor. Nu este suficient un sistem de educație bine pus la punct. Copiii au nevoie și de o dezvoltare psihică și fizică armonioasă, Și nimic nu e mai presus în dezvoltarea lor decât faptul de a-i avea alături pe părinți, pe cei care le-au dat viață și care-îi susțin fără prejudecăți la orice pas.
Mircea Diaconu își propune să investească în condiții de trai mai bune, astfel încât tot mai mulți români plecați în afară țării se se întoarcă cu drag la familiile lor, iar cei care și-au propus să plece, să poată astfel să se orienteze către locuri de muncă viabile în țară lor.

Alegem să-l votăm pe Mircea Diaconu ca Președinte pentru 2019-2024 deoarece:

Mircea Diaconu va reforma justiția. În sfârșit vom putea trăi mai liniștiți și ne vom putea dezvolta că o societata normală, cu o justiție dreaptă. Transformarea mediului politic actual dominant de promisiuni deșarte și de corupți în funcții de conducere va lua sfârșit. Fiecare cetățean va avea șansa la dezvoltare personală și profesională, căci toate barierele care le pun piedici în prezent vor dispărea. Poporul va avea un cuvânt important și cu adevărat respectat, demn de urmat și de împlinit. Într-o astfel de societate nouă nu vor mai există referendumuri pentru justiție, pentru dreptate, când însăși dreptatea va stăpâni toate domeniile de activitate.

Românii vor fi atrași să rămână acasă, pentru că Mircea Diaconu va investi în noi oportunități către zonele defavorizate. Tinerii se vor dezvolta armonios alături de părinți și vor putea în sfârșit să-și îndeplinească visele, crescând ca o generație fericită și împlinită. Vom reuși să ne aducem românii acasă de peste hotare și să le oferim condiții demne și decente de trăi, așa cum ar fi trebuit să fie dintotdeauna. Nu vor mai există zone fără școli, școli fără elevi. Vor există profesori bine pregătiți care vor cultiva valorile și talentul copiilor, pe care le vor transforma în meserii și valori pentru generațiile viitoare.

Vrem autostrăzi ca afară! Și avem convingerea că Mircea Diaconu se va implică în acest sens și va lua toate măsurile necesare în crearea unor străzi demne de sistemul auto din România. Nu este suficient să milităm pentru mașini non-poluante, ecologice, dacă nu avem străzile corespunzătoare pentru a le menține și pentru a circula în siguranță. Dacă nu ducem infrastructura pe drumul cel bun, nu doar că nu vom avea un trăi liniștit, însă va scădea încrederea oamenilor, încrederea mediului european de afaceri, numărul investițiilor și al proiectelor care pot duce la dezvoltarea societății și, implicit, la dezvoltarea românilor de pretutindeni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri