Pleşoianu: Dacă sunt atât de nesemnificativ, de ce în absolut toate sondajele de pe Facebook sunt pe primul loc?

Data publicării:
plesoianu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, care intenționează să candideze separat de Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale, face un apel la susținătorii săi să nu creadă în manipulările „sistemului” și ale adversarilor. Totodată, el se întreabă de ce în sondajele create de el este pe primul loc, iar în cele făcute la nivel național nu apare deloc.

Liviu Pleșoianu susține că „Sistemul” a decis ca el să nu mai apară în emisiunile televizate și să nu mai apară în sondaje.

„Dacă eu nu reprezint mare lucru și nu sunt un pericol pentru Sistem, așa cum încearcă să vă inoculeze, atunci de ce, din data de 23 iulie, s-a dat ordinul de zi pe unitate ca nimic din ce scriu să nu mai fie preluat și ca aproape toate emisiunile să fie anulate? Dacă sunt atât de nesemnificativ încât se fac că mă uită în sondajele comandate sau îmi aruncă niște procente în două sondaje din 100, atunci de ce în absolut toate sondajele de pe orice site sau de pe orice pagină/grup de Facebook sunt pe primul loc, de regulă la mare distanță de ceilalți, atunci când dumneavoastră chiar aveți ocazia să vă exprimați?”, afirmă deputatul PSD, pe pagina de Facebook.

El se recomandă ca fiind „un om fără servicii în spate, fără trusturi de presă în spate, fără grupuri de interese interne sau externe în spate, fără resursele financiare ale unui partid sau ale unui pseudoindependent susținut puternic de diverși în spate, fără sfori, fără păpușari”.

La congresul PSD din luna iunie, el a ieșit pe locul al doilea în alegeri, după Viorica Dăncilă, obținând 715 voturi.

Citește și Profil de deputat PSD. De la „Casa NATO” la Sputnik

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri