Primele incidente în procesul electoral. Doi şoferi care ar fi trebuit să transporte buletinele de vot spre secţii au fost găsiţi băuţi

Data actualizării: Data publicării:
buletine de vot

În urma testării conducătorilor auto angrenați în transportul buletinelor de vot au fost depistați doi șoferi, care la testarea cu aparatul etilotest au prezentat valori de 0,06 și respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, spun reprezentanții poliției.

Bărbații au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și de asemenea le-au fost reținute permisele de conducere.

Poliția Capitalei acționează în aceste zile cu peste 2. 200 de polițiști, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne.

Începând cu ora 8:00 a început transportul buletinelor de vot către secțiile organizate la nivelul municipiului Bucureşti.

„Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activități, toți conducătorii auto sunt testați cu aparatul alcooltest și de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât și ale autoturismelor de transport. După ce buletinele vor ajunge în siguranță la secțiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, și aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spațiile unde sunt organizate secțiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligațiile, în acord cu atribuțiile poliției. De asemenea, suntem pregătiți să intervenim la orice apel 112 sau solicitare directă”, mai transmite Poliția.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri