VIDEO. Coadă la secția de votare din campusul universitar „Tudor”, din Iași

Data actualizării: Data publicării:
coada-vot-alegeri-prezidentiale-2019-tudor-iasi
Foto: ziaruldeiasi.ro

Este aglomerație în campusul studențesc Tudor Vladimirescu din Iași, unde a fost amenjată o secție de votare. Zeci de tineri stau la coadă pentru a vota.

Aproximativ 50 de studenți așteptau la ora 16:00 să voteze la secția de votare 158, amenajată în cel mai mare campus studențesc din Iași.

Până la această oră au votat peste 600 de oameni pe listele suplimentare, majoritatea fiind studenți care stau în căminele Universității „Gheorghe Asachi”. Prezența la vot a depășit 60% la ora 16:00, în această secție.

Pentru schimbare (am votat, n.red.). Pentru sistemul medical, în învățământ, în toate sistemele, pentru că nu se mai poate. Am așteptat o oră și zece minute, destul de mult, se putea și mai bine, se putea o organizare mai bună”, a declarat Ana Maria, pentru Mediafax.

„Am votat pentru schimbare. Cred că nu ai dreptul să tânjești la schimbare dacă nu schimbi în primul rând ceva la tine”, a explicat Raul, un alt student.

„Am votat pentru umătorul președinte ce va conduce țara în următorii 5 ani, 5 ani cruciali pentru a redobândi demnitatea românilor”, a spus un alt tânăr prezent la secția 158.

„Pentru o Românie mai bună, pentru un viitor mai bun. Suntem tineri, avem viitorul înainte și sperăm la o schimbare majoră. Merită (cât am stat la rând - n.red.), nu contează, mult, puțin, merită pentru un viitor mai bun”, a spus un student.

Din când în când, un reprezentant al secției de votare iese și îi îndeamnă pe aceștia să meargă la secțiile de votare din apropiere, pentru a vota mai rapid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri