Video Viorica Dăncilă, huiduită la Timișoara: „Mincinoasa! Huo, analfabeto!”. Dăncilă: „În pomul care face roade, în ăla dai cu pietre”

Data actualizării: Data publicării:
huiduieli Dăncilă Timisoara
Foto: opiniatimișoarei.ro

În jur de 15 protestatari au huiduit-o, vineri dimineața, pe Viorica Dăncilă, la sediul Consiliului Județean Timiș, unde aceasta a susținut o conferință de presă. Oamenii au avut la ei portavoci, au scandat și au bruiat conferința de presă, informează Mediafax.

Viorica Dăncila a intrat în Palatul Administrativ, flacantă de ofițerii SPP și însoțită de șeful CJT Călin Dobra și prefectul de Timis Eva Andreas, precum și de Petre Daea, Mihai Fifor, Daniel Suciu și Natalia Intotero, conform opiniatimișoarei.ro.

„Mincinoasa, mincinoasa! Huo, analfabeto!”, au scandat protestatarii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Premierul demis a spus, referindu-se la protest, că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile.

„Așa cum spune vechiul și noul testament: „În pomul care face roade, în ăla dai cu pietre”, a spus Dăncilă.

„Este păcat că s-a ajuns la un asemenea nivel, este păcat că asemenea oameni pun o etichetă pentru anumite orașe sau chiar pentru țara noastră. Nimeni din această țară nu va accepta un asemenea mod de comporatament, nu va accepta că ceea ce nu pot rezolva cu argumente vor rezolva cu jigniri (...) Să punem stop acestei manifestări, nu prin a lua măsuri împotriva lor, ci prin a-i face să înțeleagă că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile, nu acest lucru face cinste românilor”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Editor web: Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri