Alexandru Muraru: Scoaterea partidului extremist AUR în afara legii devine deja o chestiune foarte probabilă

Data publicării:
Deputatul PNL Alexandru Muraru vorbește la Conferința ,,Comunismul romanesc”, la Palatul Victoria din București, pe 24 noiembrie 2022.
Alexandru Muraru, șeful PNL Iași Foto: Sabin Cîrstoveanu/Inquam Photos

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, spune că scoaterea AUR în afara legii devine o chestiune foarte probabilă. „Acest partid extremist, prin acțiunile iresponsabile, prin instigarea la violență și vandalism, a confiscat democrația,” a transmis Muraru.

„Scoaterea partidului extremist AUR în afara legii devine deja o chestiune foarte probabilă. Partidul extremist, neofascist, de sorginte legionară este pe drumul pe care l-a avut partidul Zorii Aurii în Grecia. Vor ajunge să producă violențe zilnice pe scară largă și probabil crime.

Acest partid extremist, prin acțiunile iresponsabile, prin instigarea la violență și vandalism, a confiscat democrația și a pătat memoria celor care s-au jertfit pentru generațiile următoare. Sloganele și simbolurile folosite de unii manifestanți în cadrul protestului din fața Parlamentului României, la care au luat parte și demnitari ai grupului parlamentar AUR, sunt insultătoare pentru memoria suferințelor celor care și-au pierdut viața în lagărele de concentrare ale Germaniei naziste și puținilor urmași ai acestora”, a scris miercuri pe Facebook deputatul liberal Alexabndru Muraru.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri