Alianţa USR-PLUS va face plângere la Poliţie pentru folosirea ilegală a identităţii

Data actualizării: Data publicării:
usr campanie falsa

Alianţa 2020  USR PLUS susţine că este ţinta unei campanii de dezinformare prin pliante primite de oameni în cutiile poştale. În acele pliante se atribuie alianţei susţinerea ca avortul să fie obligatoriu în România. Alianţa anunţă că va face plângere penală şi cere poliţiei să afle cine este în spatele acestei campanii.

"Atacurile adversarilor politici ai Alianța 2020 USR PLUS au depășit orice limită. (...)

Au tipărit pliante false pe care au pus cea mai ticăloasă minciună, anume că noi vrem ca avortul să fie obligatoriu în România. Și au inventat și un fals membru al Alianței care ar fi spus asta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aceste pliante otrăvite cu dezinformări abjecte au fost puse în cutiile poștale ale unor oameni. Ca să îi sperie.

Nu vom lăsa ticăloșia să meargă mai departe. Facem plângere penală și cerem poliției să afle cine sunt cei care induc panica și frica. Cine sunt cei cărora le este așa de frică de o Alianță cu oameni care nu au mai făcut politică și încearcă să ne decredibilizeze.

Le amintim tuturor competitorilor electorali că aceste practici demne de anii '90 sunt pedepsite penal", scriu reprezentanţii Alianţei pe pagina de Facebook.

Ei spun că vor face plângere la Poliție pentru folosirea ilegală a identității Alianței şi vor sesiza de urgenţă AEP.

 "Am identificat deocamdată în Cluj-Napoca și în două comune din județ pliantele otrăvite prin care se încearcă compromiterea noastră cu citate false și personaje inventate.

Le cerem tuturor membrilor și simpatizanților noștri să ne ajute să oprim astfel de atacuri murdare. Să ni le semnaleze imediat ce apar. Să fie pregătiți pentru o luptă cu adversari care, iată, depășesc orice limită pentru a ne opri.
Nu ne intimidează, noi mergem la victorie cu toate piedicile lor.

Susținătorii și membrii USR și PLUS pot semnala apariția unor asemenea pliante de dezinformare pe adresa comunicare@usrplus.ro pentru a putea lua măsuri de îndată împotriva celor care le-au tipărit și le-au distribuit", potrivit sursei citate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri