Alina Gorghiu, despre declarațiile controversate ale lui Rareș Bogdan: Discursurile la şcoala de vară să rămână acolo

Data publicării:
rares bogdan gorghiu
Foto: colaj capturi video

Vicepreședintele PNL Alina Gorghiu a vorbit luni, în Parlament, despre declarațiile lui Rareș Bogdan privind politicile Comisiei Europene de gestionare a crizei energetice și inflației la nivelul UE. Aceasta a spus că „încurajez ca discursurile la şcoala de vară să rămână la şcoala de vară şi mai departe să rămânem aceiaşi pro-europeni”.

„Mesajele de la Bruxelles, mesajele venite din partea Comisiei Europene nu sunt mesaje, aşa, transmise prin porumbel, sunt acte normative.

Actele normative, directivele, evident că se transpun, trebuie ţinut cont de ele, că aşa face un stat membru al Uniunii Europene, însă toate acestea trebuie adaptate la specificul naţional, întotdeauna România aşa a făcut, a ţinut cont de ce e mai bine pentru populaţie, de ce e mai bine pentru fiecare cetăţean, astfel încât politicile europene să fie ajustate la tipicul naţional. (...)

Eu încurajez ca discursurile la şcoala de vară să rămână la şcoala de vară şi mai departe să rămânem aceiaşi pro-europeni, pro-NATO, cum ne ştiţi pe noi cei din PNL”, a spus Alina Gorghiu, conform Agerpres.

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, le-a spus participanților la școala de vară a tinerilor liberali să nu asculte „retorica dezastrului” de la Bruxelles.

„Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la... adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade”, a spus acesta.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri