Sari la conținut

Alina Gorghiu, după operaţia premierului în Turcia: „Nu doresc răul nimănui, dar îmi doresc binele României”

 

Am să urez premierului sănătate şi ligamente întregi, dacă asta era problema, dar mi-aş dori ca şi cetăţenii României să aibă parte de un premier credibil. Sunt două discuţii absolut distincte, sănătatea unui om eu nu o să comentez niciodată, îmi doresc să fie într-o stare de sănătate bună şi premierul şi absolut oricine, nu doresc răul nimănui, dar îmi doresc binele României şi îmi doresc ca cetăţenii României să beneficieze de un premier credibil. Ceea ce, din păcate, nu are legătură cu sănătatea în care se află, ci are legătură cu dosarul domniei sale şi solicitările pe care DNA le are”, a spus Gorghiu, citată de Mediafax.

Ea a arătat că speră ca şi el, ca orice cetăţean, "chiar dacă nu este martor, ci este învinuit sau inculpat pentru fapte de corupţie", să meargă să dea explicaţii la DNA.

„Nimeni nu spune că este sau nu vinovat, din păcate, această prelungire, această prorogare a stării de incertitudine legată de cel mai înalt om al executivului în stat, la ora aceasta, ne face rău”, a adăugat Gorghiu.

„Nu aş pune plecarea pe seama niciunei strategii, nu aş vrea să cred că cineva se pretează la asemenea strategii. Dacă are o problemă de sănătate, îmi doresc să şi-o rezolve”, a mai arătat Gorghiu.

Pe aceeași temă