Sari la conținut

Alina Gorghiu: La Primăria Capitalei, moștenirea e absolut înspăimântătoare. Acolo trebuie pusă o bombă

 

Foto: Agerpres

„Eu nu vreau să candidez la Primăria Generală. Cred că este o funcție de foarte mare responsabilitate, m-aș înhăma la orice responsabilitate pentru PNL, dar cred că sunt colegi pe care îi cunosc deja care au toate abilitățile, toată pregătirea, competența pentru a gestiona această funcție de primar general. Moștenirea e absolut înspăimântătoare la Primăria Generală, acolo trebuie pusă o bombă și...”, a declarat Alina Gorghiu, Realitatea TV, potrivit Agerpres.

În ceea ce privește asigurarea cu agent termic a bucureștenilor pe perioada iernii, copreședintele PNL a afirmat că face tot ce ține de ea și face „potecă” între Primărie și Guvern astfel încât nimeni să nu rămână fără căldură în sezonul rece.

„Preocuparea pentru București e una foarte mare, s-au întâmplat atâtea lucruri rele pentru bucureșteni, încât aș vrea să cred că măcar o iarnă suntem capabili să le oferim liniște. Dacă nu avem mai mult de oferit, măcar liniște și confortul de a sta în locuințe încălzite”, a spus liderul liberal.

Despre variantele pentru candidații PNL la alegerile locale din București, Alina Gorghiu susține că ele sunt foarte multe, precizând însă că nu este foarte mulțumită de opțiunile de la sectoare, deoarece nu sunt toate câștigătoare în acest moment.

Întrebată de moderator de ce Cătălin Predoiu nu intră în cursa pentru Primăria Capitalei, Alina Gorghiu a răspuns că Predoiu nu dorește să candideze pentru acest post.