Alina Gorghiu: Lecția grecească e aceea că populismul poate prăbuși o țară. Ponta acționează după această rețetă

Data publicării:
GORGHIU - SURSA FACEBOOK ALINA GORGHIU

Demisia guvernului Tsipras de la Atena reprezintă o nouă problemă pentru o țară aflată de multă vreme într-o situație...

Posted by Alina Gorghiu on Friday, August 21, 2015

Demisia guvernului Tsipras de la Atena reprezintă o nouă problemă pentru o țară aflată de multă vreme într-o situație foarte dificilă. Inclusiv din acest motiv prudența și responsabilitatea rămân în continuare esențiale pentru România. Cel mai important lucru este să nu ne facem rău cu mâna noastră, intrând – prin cheltuieli nesăbuite – în deficite bugetare de genul celor care au dus Grecia aproape de faliment”, a scris vineri Alina Gorghiu pe Facebook.

„Nu pot accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate să explodeze în economie după ce nu va mai fi premier. Lecția grecească e aceea că populismul poate prăbuși o țară, iar premierul Ponta acționează exact după această rețetă a iluziilor vândute oamenilor”, a continuat copreședintele liberalilor.

Premierul grec Alexis Tsipras a anunțat ieri că își dă demisia de la conducerea Guvernului și a cerut organizarea de alegeri anticipate.

Citiți și:

Eugen Teodorovici: De la 1 octombrie, salariile din sectorul medical vor creşte cu 25% 

Victor Ponta: Cele patru puncte scăzute din TVA nu reprezintă o problemă pentru economie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri