Alina Gorghiu, mesaj pentru seniorii PNL: Vă provoc să fiţi exemple pe Facebook, pe Instagram, pe TikTok pentru nepoţii voştri

Data publicării:
alina gorghiu
Alina Gorghiu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Senatului Alina Gorghiu le-a transmis luni seniorilor liberali că rolul lor, mai ales în anul 2024, va fi foarte important, ei fiind agenţii electorali cei mai buni pentru PNL. De asemenea, le-a adresat provocarea de a fi exemple pe Facebook, pe Instagram, pe TikTok „pentru toţi tinerii care acum cred că personajele de carton care au umplut reţelele sociale le oferă modele”.

„Rolul dumneavoastră în PNL, mai ales în anul 2024, va fi foarte important. Pe stradă, cei care se fac ascultaţi foarte uşor sunteti dumneavoastră, cei care sunt credibili să transmită mesajele PNL sunteţi dumneavoastră. Pentru mine, pentru conducerea partidului, sunteţi agenţii electorali cei mai buni pentru PNL”, a afirmat Gorghiu la Congresul seniorilor din PNL, potrivit News.ro.

Ea a subliniat că fie în stradă, fie online, aceştia sunt o resursă de marcă a partidului.

„Şi vă provoc să fiţi exemple pe Facebook, pe Instagram, pe TikTok pentru nepoţii voştri, pentru toţi tinerii care acum cred că personajele de carton care au umplut reţelele sociale le oferă modele, nu doar iluzii! Fiţi peste tot şi daţi exemple tinerilor!”, li s-a adresat ea seniorilor liberali.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri