Alina Gorghiu (PNL) îi cere președintelui PSD, Marcel Ciolacu, „să tragă o liniuță peste Teodorovici”

Data publicării:
Orlando Teodorovici
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Senatorul PNL, Alina Gorghiu i-a cerut președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, „să tragă o liniuță peste numele lui Teodorovici”, ca replică la ultima ieșire controversată a lui Orlando Teodorovici la adresa ministrului Finanțelor, Florin Câțu.

„Ce noroc că domnul Ciolacu, președintele interimar al PSD, e mai preocupat de PNL decât de mojicia greu de suportat a colegilor de partid. Domnule Ciolacu, vă adresăm umil o întrebare, care sper să nu rămână fără răspuns. Sunteți mândru de cât de grobian este Orlando Teodorovici?”, a declarat Gorghiu, într-o postare publicată pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gorghiu a adăugat că „nu am văzut nicio delimitare publică, niciun gest de sancționare sau măcar vreo amărâtă de declarație care să arate că PSD chiar înțelege să facă altă politică decât cea a jignirilor”.

„Nu credeți, domnule Ciolacu, că PSD trebuie să tragă o liniuță peste numele domnului Teodorovici și după să o ia de la capăt?”, se arată în postarea lui Gorghiu.

Luni, pe holurile Parlamentului, după adoptarea, în Senat a unei moțiuni simple împotriva ministrului Finanțelor, Florin Câțu, Eugen Teodorovici a fost surprins în timp ce trecea prin spatele lui Câțu (care dădea o declarație presei), căruia i-a transmis: „Trage o liniuță la Guvern!”.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri