Alina Gorghiu: PSD se pregătește să ridice un nou zid anti-justiție în cazurile senatorilor Șova și Vâlcov

Data publicării:
alina gorghiu facebook-1

Sursa foto: Facebook

„PNL nu se va opune măsurilor cerute de către DNA în cazul senatorilor Șova și Vâlcov, iar votul liberalilor va fi la vedere. Am stabilit, împreună cu senatorii liberali, să luăm măsuri suplimentare pentru ca nimeni să nu poată incrimina PNL, în cazul în care majoritatea parlamentară îi va apăra pe cei suspectați de fapte penale. Avem, încă de zilele trecute, semnale că PSD se pregătește să ridice un nou zid anti-justiție. O dovadă în plus este decizia de luni, din Biroul Permanent, de a tergiversa votul în plen pentru senatorul Șova, pentru ca ambele cereri DNA să fie votate miercuri. Pachetul Șova-Vâlcov este superoferta PSD la imunitate!

PNL îi cere lui Victor Ponta să încurajeze senatorii PSD să voteze la vedere cererile DNA în cazul senatorilor Șova și Vâlcov

Fac un apel la senatorii din toate partidele să înțeleagă că Parlamentul nu este complet de judecată și că votul nu privește vinovăția vreunui ales, ci cursul liber al justiției din România”, a scris copreședintele PNL pe Facebook.

Cererile pentru Dan Şova şi Darius Vâlcov, discutate "la pachet" în Plenul de miercuri

Plenul Senatului va discuta în şedinţa de miercuri „la pachet” solicitările de arestare preventivă în dosarele lui Dan Sova şi al lui Darius Vâlcov, a anunţat, luni, preşedintele Comisiei juridice, senatorul Cătălin Boboc.

Citiți și: Victor Ponta, despre votul la vedere cerut de Alina Gorghiu: Nu stau să răspund la scandal
Dan Șova nu demisionează


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri