Alt președinte, altfel de Revelion

Data publicării:
familiile basescu si iohannis-1

„Este pentru mine o onoare să mă aflu la Braşov. Să trăiți bine! La mulţi ani, români!”, ura Traian Băsescu, la Revelionul 2009, din Piața Sfatului.

Aş vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalităţii pe care cu toţii ne-o dorim. Sărbători fericite şi La mulţi ani !", a urat președintele Klaus Iohannis într-un mesaj înregistrat afară, în ninsoare, și postat pe Facebook cu mult înainte de miezul nopții.

Scenele de spectacol amplasate pentru concerte au fost locul preferat de cele mai multe ori de Traian Băsescu pentru a transmite mesajul de Revelion. În primii ani de şef al statului, el obişnuia să fie chiar în Piaţa Universităţii. Îndrăzneala de a bea şampanie din sticlă a fost taxată în presă, dar asta nu l-a făcut să renunţe la revelioanele în mulţime, urmate de petreceri în locuri publice. În ultimii ani de mandat, el a mers la Covasna sau la Predeal.

„Mi-aş dori tare mult ca 2014 să fie cu un sfârşit de an în care să predau mandatul către un președinte care să continue ce n-am reuşit eu sa termin”, declara Traian Băsescu anul trecut de Revelion.

„Începem un an nou în care va trebui să construim temeinic pentru ca speranţa să devină realitate şi o vom face împreună”, asigură, după un an, președintele Klaus Iohannis.

După un mesaj inregistrat sub fulgi de nea în faţa Palatului Cotroceni, noul preşedinte a mers la o petrecere de Revelion privată. Fără băi de mulţime şi fără discursuri rostite de pe scenă.

Deşi nu mai este în prim-plan, Traian Băsescu a transmis un mesaj online: „Tuturor "băsiştilor" şi prietenilor paginii le doresc un an 2015 cu sănătate, bucurii şi prieteni adevăraţi, alături de cei dragi. Şi încă ceva : pe noi ŢARA se poate bizui", a scris pe Facebook fostul şef al statului.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri