Alți doi deputați de la PSD au trecut la Pro România

Data actualizării: Data publicării:
cornel-itu-horia-nasra
Cornel Itu și Horia Nasra. Foto: cdep.ro

Cornel Itu și Horia Nasra au demisionat astăzi din PSD și s-au înscris în Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Anunțul a fost făcut de el pe pagina de Facebook, înziua în care este citită moțiunea de cenzură.

„Colegii noștri deputați Cornel Itu și Horia Nasra (alături de senatorul Vasile Ilea, Remus Lăpușan și multi alți primari și consilieri social democrați) au venit azi în Echipa ProRomânia - pentru că este nevoie de un nou început, o nouă gândire de Stânga modernă, profesionistă și responsabilă! Suntem ProRomânia - și ținem doar cu România!”, a scris Ponta, pe pagina de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Horia Nasra a fost sancționat de conducerea PSD pentru rezultatele proaste la alegerile europarlamentare, pierzând funcția de lider interimar al PSD Cluj. În locul lui a fost numit, tot interimar, Liviu Alexa, patron de media și ex-consultant al lui Liviu Dragnea.

Senatorul Vasile Ilea și cei doi deputați Cornel Itu și Horia Nasra care au trecut în barca Pro România au ieșit în evidență în toamna anului trecut când s-au pronunţat împotriva “legilor maghiarizării”, în contextul concesiilor făcute de Liviu Dragnea pentru ca UDMR să voteze moțiunea de cenzură împotriva guvernului PSD condus de Sorin Grindeanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri