Ambasadorul Hans Klemm, despre modificarea Codului Fiscal

Data publicării:
HANS KLEMM agerpres_8611820

Ambasadorul SUA la București, Hans G. Klemm, a declarat miercuri după-amiază, la Arad, întrebat de jurnaliști cu privire la adoptarea de către Guvern a modificărilor la Codul Fiscal, că a încurajat întotdeauna Guvernul să dialogheze cu toți cei implicați, astfel încât să ajungă la cele mai bune decizii.

HANS KLEMM agerpres_8611820
FOTO: Agerpres

Întrebat care este părerea sa cu privire la modificările aduse Codului fiscal, aprobate miercuri de Guvern, oficialul american a spus că aflându-se la Arad în cea mai mare parte a zilei, nu a avut posibilitatea să afle tot ceea ce s-a întâmplat astăzi la Guvern. "Pe de altă parte însă, trebuie spus că am încurajat întotdeauna Guvernul să poarte un dialog cu toți cei implicați, astfel încât să se ajungă la cele mai bune decizii", a spus Klemm, potrivit traducerii oficiale.

De asemenea, ambasadorul SUA a fost întrebat de jurnaliști și cu privire la proiectul de modificare a legilor Justiției și protestele de stradă desfășurate duminică în legătură cu acesta, el răspunzând că îngrijorările administrației de la Washington cu privire la acest pachet legislativ nu s-au schimbat.

"Guvernul american, adică guvernul meu — și accentuez asta — a exprimat, cred pe 29 august a.c., îngrijorări profunde cu privire la acest pachet de legi. Și aceste îngrijorări nu s-au schimbat", a spus ambasadorul SUA, aflat miercuri la Arad pentru o vizită la fabrica companiei Greenbrier Europe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri