Andronescu, despre candidatul PSD la președinție: Trebuie să lucrăm ştiinţific

Data publicării:
ecaterina andronescu2
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent national al partidului, că prezentarea unui candidat la alegerile prezidenţiale este corectă, afirmând că PSD este un partid serios.

ecaterina andronescu2
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Nu ştiu dacă desemnat este cea mai bună soluţie, la Congresul din 10 martie, dar oricum cred că trebuie să ne gândim la acest lucru, pentru că eu cred că PSD este un partid serios, care contează în această ţară, în spectrul guvernării şi al administrării ţării şi cred că este corect să vină cu o propunere de candidat pentru Preşedinţie”, a afirmat ea.

„Cred că trebuie să lucrăm ştiinţific, să avem nişte evaluări şi, din sondajele serioase pe care ar trebui să le facem pentru o asemenea desemnare, trebuie să stabilim personalitatea cu cele mai multe şanse”, a continuat Ecaterina Andronescu.

Congresul extraordinar al PSD va avea loc în 10 martie, la Sala Palatului din Bucureşti, a stabilit conducerea PSD, miercuri, în şedinţa Biroului permanent naţional al partidului, care a durat mai puţin de o oră.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri