Andruşcă, după ce Ţuţuianu l-a făcut „prost”: Aştept să explice întregul context înainte de a-l da în judecată

Data actualizării: Data publicării:
DANUT_ANDRUSCA_180129_AUDIERE_CABINET_DANCILA_002_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, așteaptă explicații de la vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu. Într-o înregistrare difuzată aseară, acesta a vorbit despre ministru folosind termeni precum „prost!” şi „idiot”. Acum, Andrușcă spune că aşteaptă ca acesta să explice întregul context înainte de a-l da în judecată, în condiţiile în care Ţuţuianu a susţinut că declaraţiile sale au fost trunchiate şi scoase din context.

DANUT_ANDRUSCA_180129_AUDIERE_CABINET_DANCILA_002_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Aştept ca dl Ţuţuianu să explice întregul context în care au fost făcute declaraţiile respective, precum şi care sunt pasajele scoase din context şi care sunt spusele sale netrunchiate. Domnia a spus că declaraţiile sale au fost trunchiate şi scoase din context. Aştept să mă lămuresc în legătură cu acest lucru înainte de a-l da în judecată. Sunt un om decent şi bine-crescut, dar îi rog pe toţi cei tentaţi să nu confunde toleranţa mea. Totul are o limită”, a spus Andruşcă pentru ZiarTârguNeamt.ro, citat de News.ro.

Adrian Ţuţuianu a spus într-o întâlnire cu primari şi consilieri judeţeni, conform unor înregistrări difuzate de România TV, că ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă „este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el”.

„De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamţ, preşedintele de organizaţie. (neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsaţi-mă voi cu ale voastre nu ştiu ce. Şi i-am spus Domnul...”, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene...Dumneata să vii să vorbeşti cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamţ sunt majoritate”. Şi, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el. Şi are legătură cu economia următoare: a avut o vulcanizare”, a spus Ţuţuianu.

Vicepreședintele PSD a declarat că sunt înregistrări din şedinţe pe care le-a avut cu primari şi consilieri judeţeni, care au fost „livrate prelucrate”, cu pasaje scoase din context.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri