Antena 3: Ruptură între Tudose şi Dragnea. Premierul nu vrea să răspundă la comenzi şi să aplice programul de guvernare

Data publicării:
dragnea tudose

Mihai Tudose l-ar fi sunat pe Liviu Dragnea, la trei zile de la depunerea jurământului în calitate de premier, spunându-i liderului PSD că nu doreşte să răspundă la comenzile date de partid şi nici nu va pune în aplicare programul de guvernare în termenii existenţi, transmite Antena 3, citând informaţii pe surse.

Postul controlat de familia Voiculescu mai arată, în context, că "premierul nu s-a oprit însă aici" şi face trimitere la recuperarea în Cabinetul Tudose a unor oameni din fostul Executiv Grindeanu. Ar fi vorba de fostul Şerban Valeca şi Eugen Teodorovici, care au devenit consilieri onorifici ai prim-ministrului. Potrivit Antenei 3, Mihai Tudose ar fi ridicat obiecţii inclusiv în ceea ce priveşte sectorul de taxe şi impozite din programul de guvernare, "despre care spune că va distruge economia şi firmele".

"A fost o mare ceartă între ei la telefon luni seara, Dragnea i-a reproșat unele numiri făcute de Tudose în Guvern și faptul că repetă greșelile lui Grindeanu, Tudose i-a replicat lui Dragnea că nu are de gând să fie soldat care executa ordine în orb", mai scrie sursa citată. Potrivit acesteia, "Iohannis a zis în coneferința de presă că a înțeles că premierul nu susține programul de guvernare al PSD".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri