Antonescu: Tăriceanu poate candida din partea cui vrea sau ca independent, nu din partea USL

Data publicării:
crin 20antonescu1 20mediafax 20foto 20marius 20dumbraveanu-46387

"Domnul Tăriceanu, dacă se referă la alegerile prezidenţiale din România, ia decizia de a candida când vrea, cum vrea, în ce moment vrea. Dar asta îl priveşte pe domnul Tăriceanu, nu priveşte USL sau PNL. Domnia sa poate candida independent, poate găsi ştiu şi eu...o formaţiune sau alta care să-l sprijine. Noi vorbim de candidatura USL. Dreptul domnului Tăriceanu este de a candida, dar asta nu are treabă cu USL", a spus Antonescu într-o emisiune televizată.

Acesta a precizat că a convocat congresul PNL tocmai pentru a fi un prilej pentru eventuale confruntări politice în partid.

"Când au trecut alegerile, dacă nu-mi aduceam eu aminte că totuşi exista o dorinţă mare de congres nu mai era niciun congres Spuneau câteva grupuri de propagandă bine cunoscute şi domnul Chiliman şi cu domnul Tăriceanu nu ziceau nimic, dar sfâriau aşa, ca motanii când îi mângâi pe spinare. Hai congres, la congres!", a explicat liderul PNL, subliniind că până în acest moment nu şi-a anunţat nimeni candidatura la şefia partidului.

Antonescu a mai spus că singurii susţinători ai ipotezelor lui Tăriceanu în ceea ce priveşte candidatura la alegerile prezidenţiale sunt Andrei Chiliman şi Elena Udrea.

Chiliman şi Udrea, susţinătorii lui Tăriceanu

"Cine ne spune că USL nu va dura? Cine ne spune că Antonescu nu o să rămână candidat şi o să-l dea jos PSD? Păi, ne spune propaganda domnului Traian Băsescu. Şi mai am o constatare de făcut. Totuşi, singurii susţinători ai acestor ipoteze ale domnului Tăriceanu sunt domnul Andrei Chiliman şi doamna Elena Gabriela Udrea", a mai afirmat Antonescu.

În contextul discuţiei legate de Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PNL a făcut o afirmaţie referitoare la oamenii politici, fără să menţioneze explicit dacă se referă la fostul premier.

"În politică, dacă eşti canalie nu e bine, dar mai merge. Dacă eşti prost e de neiertat", a spus Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri