Anunț al lui Liviu Dragnea despre eventuale ordonanţe care vizează justiţia

Data actualizării: Data publicării:
171012_PSD_11_INQUAM_Photos_Octav_Ganea tudose dragnea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Președintele PSD Liviu Dragnea a spus vineri, referitor la eventuale ordonanţe care să vizeze Justiţia că premierul Viorica Dăncilă și prim-vicepreşedintele CE Frans Timmerans au convenit să se formeze un grup de lucru cu specialişti ai Guvernului României şi ai Comisiei Europene şi „să ajungă la un punct de vedere comun”.

liviu dragnea portret psd - inquam ganea
Foto: Inquam Photos /Octav Ganea

Doamna prim-ministru şi domnul Timmermans au decis ca un grup de lucru din partea Guvernului României, cu un grup de lucru din partea Comisiei Europene, în mod instituţional, să se întâlnească şi să lucreze şi să ajungă la un punct de vedere comun pe aceste chestiuni. După ce se vor termina aceste chestiuni, doamna prim-ministru ne va prezenta care este puntul dumneaei de vedere şi care este calea de urmat şi calendarul”, a spus Liviu Dragnea, întrebat despre eventuale ordonanţe de urgenţă care să vizeze justiţia, potrivit News.ro.

Prim-vicepreşedinte Comisiei Europene Frans Timmermans s-a aflat, luni, la Bucureşti pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA. El a declarat că nu a remarcat progrese de la publicarea raportului MCV şi că trebuie să fie foarte clar că aceste chestiuni sunt foarte serioase, iar Comisia Europeană vrea să vadă progrese.

Timmermans s-a întâlnit cu Viorica Dăncilă cu care a avut „discuţii constructive”, potrivit unei informări a Guvernului. Cei doi oficiali se vor întâlni şi săptămâna viitoare, la Bruxelles.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri