Apel înaintea ședinței PNL. Victor Ponta: cred că o decizie de desființare a USL ar fi greșită

Data publicării:
ponta guvern gov-35.ro

Cred că o decizie de desființare a USL ar fi o decizie greșită, după ce în acești ani am luptat împreună în opoziție și am guvernat bine”, a spus Victor Ponta.

Fac încă un apel înainte de ședința politcă PNL, un apel de a salva proiectul politic numit USL, de a continua să guvernăm împreună și să aducem la îndeplunuire obiectivele fundamentale pentru care am cerut și am obținut încrederea concetățenilor noștri în anul 2012”, a spus premierul.

Apelul meu conţine şi disponibilitatea totală de a continua dialogul cu PNL. Orice se va decide astăzi, mâna mea rămâne întinsă către liberali”, a mai spus Victor Ponta.

El a adăugat că îşi doreşte în continuare să lucreze cu Klaus Iohannis ca ministru și a spus că președintele PC, Daniel Constantin, a renunțat la solicitarea de a deveni vicepremier.

Vreau să numesc în funcție pe toți cei care sunt propuși de PNL pentru funcțiile pe care le-am stabilit împreună și pentru care am obținut votul Parlamentului. Evident că-mi doresc să lucrez cu domnul Iohannis ca ministru, că nu doresc și nu vom revendica niciun fel de funcție a PNL pentru PSD”, a spus premierul.

Totuși, formularea lui Victor Ponta este similară cu cea care i-a nemulțumit pe liberali, care doresc să atașeze funcția de vicepremier portofoliului Internelor, pentru care l-au nominalizat pe Klaus Iohannis, în timp ce structura agreată inițial de cele două formațiuni este cea cu vicepremier ministru de Finanțe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri