APEL. Preşedintele Băsescu le cere liderilor USL să-și rezolve disputele

Data publicării:
basescu ponta crin resize Mediafax Foto-Razvan Chirita-1

FOTO: MEDIAFAX

Șeful statului avertizează că există riscul unei crize politice și subliniază că este nevoie de stabilitate și de un guvern deplin funcțional.

COMUNICATUL PREȘEDINȚIEI:

„Președintele României, domnul Traian Băsescu, lansează un apel către liderii Uniunii Social-Liberale (USL) să găsească de îndată o soluție la actualele dispute din interiorul alianței pentru a nu se ajunge la o criză politică. România are nevoie de stabilitate și de un guvern pe deplin funcțional, care să poată gestiona în mod eficient problemele țării și să asigure o bună guvernare. 

Disfuncționalitățile apărute în alianța de guvernare după anunțul privind demisia mai multor miniștri liberali, precum și intenția exprimată de prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, de a schimba structura actuală a Guvernului au creat un climat de instabilitatea menită să afecteze, deopotrivă, credibilitatea țării, instituțiile publice, mediul de afaceri și cetățenii. Domnul președinte Traian Băsescu roagă liderii USL să dea dovadă de responsabilitate”.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri