Aplauze pentru Prima Doamnă. Carmen Iohannis primită de elevi cu „We are the champions”

Data publicării:
IOHANNIS CARMEN

Elevii de clasa a 9-a care o au dirigintă pe viitoarea Prima Doamna i-au făcut astăzi o primire triumfală. Emoţionată şi fericită, Carmen Iohannis le-a spus elevilor că a vrut să fie alături de ei astăzi, chiar dacă mulţi se aşteptat să o vadă lângă soţul ei.

Când eşti bucuros vrei să îţi împărţi bucuria cu cei dragi şi nu mă pot dezlipi de elevii mei. Mi s foarte dragi”, a spus Carmen Iohannis. Cât despre statutul de Prima Doamnă, Carmen Iohannis e încrezătoare. „Încerc să-mi fac datoria cum trebuie întotdeauna, aşa că sper să reuşesc şi de data asta. Am spus că o să ne consultăm împreună dacă o să... cum o să facem şi dacă o să mai rămân dirigintă lor sau nu. Îmi doresc să nu mă despart de ei, nu ştiu cum va fi”, a spus Carmen Iohannis.

Plecarea lui Carmen Iohannis de la liceul unde preda de peste 20 de ani i-ar întrista şi pe elevi şi pe colegi. „Este un profesor extraordinar de bun şi un coleg excepţional. Doamna Iohannis, ca prima doamnă, cred că va schimba ceva în percepţia pe care noi o avem faţă de omul care stă lângă preşedintele ţării”, a spus Gabriel Negrea - directorul Colegiului „Gheorghe Lazăr” Sibiu.

Dacă ar fi să ţină o ultima lecţie de dirigenţie, Carmen Iohannis le-ar spune elevilor un singur lucru. „Le-am spus că s-a dovedit încă o dată că bunul simț şi modestia şi dorinţele de bine înving”, a spus Carmen Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri