Ariel Chiș, locul 2 pe lista de consilieri ai USR pentru Capitală, se retrage după viralizarea unui clip din campania „Fără penali”

Data publicării:
ariel chis
Foto: Facebook/Ariel Chiș

Ariel Chiș, numărul doi pe lista de candidați ai USR pentru Consiliul General al Municipiului București a anunțat vineri că își retrage candidatura ca să nu aducă prejudicii de imagine partidului, după ce s-a aflat că în trecut a fost membru PSD, iar pe rețelele sociale a apărut  un clip realizat în 2018, în timpul campaniei „Fără penali”.

„După mai multe zile foarte grele pentru mine, am decis să mă retrag de pe lista USR la Consiliul General al Municipiului București. Ultimul lucru pe care mi l-am dorit vreodată a fost să aduc un prejudiciu de imagine USR-ului, partidului căruia i-am dedicat ultimii ani de viață, zi de zi, noapte de noapte”, se arată într-un mesaj postat de Chiș pe pagina de Facebook.

Ariel Chiș spune că este „linșat mediatic” și le mulțumește celor care i-au trimis mesaje.

„O să rămân alături de USR pentru că acest partid reprezintă pentru mine o speranță, o speranță că vom putea ajunge să avem o clasă politică integră și bine intenționată, care să lupte pentru toată lumea, nu doar pentru unii. Știu că acest partid poate realiza asta, am văzut ce principii ne ghidează și cum suntem diferiți de orice altceva a existat până acum. Am niște colegi extraordinari pe care întotdeauna îi voi recomanda și îi voi susține.

În încheiere, vreau să le mulțumesc public din suflet tuturor celor 372 de colegi care m-au votat pentru un loc pe lista USR la Consiliul General unde am obținut locul 2. Vreau să mulțumesc și zecilor de prieteni care mi-au scris că le pare rău că sunt linșat mediatic și m-au încurajat să rămân puternic și să nu pun la suflet”, mai scrie Ariel Chiș, în mesajul în care anunță că își retrage candidatura.

Citește și VIDEO. Candidat USR la Consiliul General, viral pe internet: „Sunt Ariel, coadă de purcel”

Înainte de a se înscrie în USR, Ariel Chiș a fost membru PSD.

La începutul acestei săptămâni, USR Bucureşti şi-a desemnat candidaţii pentru Consiliul General al Capitalei, în fruntea listei aflându-se Ana Ciceală (consilier municipal, candidat la Primăria Sectorului 3), Ariel Chiş, Manuela Mureşan (consilier local Sector 1), Elena Tudose şi Gabriel Rău. Următoarele poziţii sunt ocupate de către: consilierul municipal Cosmin Smighelschi, Andrei Rigu, Luminiţa Şerban, Valentin Necula, Dan Milea, Roxana Cantea, Ştefania Petre, Ştefan Stofor, Mihnea Dobre şi Alexandru Surcel.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri