Arierate. Baronii locali negociază, miercuri, cu Guvernul

Data publicării:
12032013 20baroni-54331

Potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă, primarii trebuie să plătească, până la 31 martie, 85 la sută din datoriile mai vechi de 90 de zile.

Noi miercuri şi joi avem o întâlnire cu toate consiliile judeţene din ţară în care vom discuta împreună cu Guvernul, pentru că sunt invitaţi acolo, şi aceste aspecte”, spune Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj.

„Circulara aia e o prostie în care ne spune că, să ținem cont, e o declarație... o scrisoare pierduta a lui Caragiale, să încercăm să plătim arieratele în loc să plătim proiectele de dezvoltare rurală sau județeană. Am rupt-o din prima clipa scrisoarea, bineînțeles”, a declarat Nicușor Constantinescu, președintele Consiliului Județean Constanța.

„Cred eu că trebuia o discuție cu toată administrația pentru că este vorba de toată admninistrația, înainte de de a se stabili concret. Am discutat acest lucru, premierul a spus că dă curs și se implică. Se ocupă Liviu Dragnea, în calitate de vicepremier, de aceasta problemă și consider că, în următoarea săptămână, lucrurile se vor rezolva”, apreciază Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri