Atac dur al lui Cezar Preda la adresa colegilor liberali, pe care îi acuză că au pactizat cu PSD

Data publicării:
CEZAR PREDA-Mediafax Foto-Ciprian Sterian 1

Cezar Preda / FOTO: MediafaxFoto

Cezar Preda l-a atacat dur pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Buzău, liberalul Cristinel Romanescu, lăsând să se înţeleagă că acesta s-ar fi înţeles cu PSD pentru a prelua şefia Consiliului, după ce preşedintele Marian Cristinel Bîgiu a fost suspendat, fiind arestat preventiv pentru luare de mită, informează Mediafax.

"Acum, mai nou, am înţeles că unul vrea chiar să fie preşedintele PSD-ului la Consiliul Judeţean. Îi transmis un mesaj: "Să uite chestia asta, el nu poate să fie liderul Opoziţiei şi în acelaşi timp să fie căţelul de casă al PSD Buzău. Noi n-avem nevoie de funcţii date de PSD. Dacă cineva primeşte funcţie de la PSD cu noi nu mai are ce sta de vorbă, noi suntem în Opoziţie faţă de PSD. Aşa, căţeluşii ăştia care vor funcţii şi avantaje la PSD să plece cu ele cu tot", acesta e mesajul meu şi le zic să se gândească de două ori”, a declarat Cezar Preda.

Deputatul de Buzău a continuat atacul, îndreptându-şi acuzele spre mai mulţi consilieri care ar fi marionete manevrate de PSD.

"În PNL ceva nu e în regulă, Bîgiu şi-a lăsat nişte cozi de topor. Noi ştiam că şi-a lăsat cozi de topor, pe la Tineret pe finul său, unii consilieri judeţeni, pe la Râmnic, vreo 2 care nu ştiu ce să facă şi votează numai cu primarul Viorel Holban şi când i-am întrebat de ce, îmi spun că au soţia angajată de Boşcodeală şi o dă afară, cam ăsta e PNL. Cozile de topor ale lui Bîgiu”, a afirmat deputatul Cezar Preda. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri