AUR anunță că doi foști membri USR s-au înscris în partid

Data actualizării: Data publicării:
Dan Rădulescu si George Simion dand mana
AUR anunță că doi foști membri USR s-au alăturat formațiunii, între care și Dan Rădulescu (stânga). Foto: AUR

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat marți într-un comunicat de presă că s-au alăturat formațiunii politice doi foști membri USR, Raluca Amariei și Dan Rădulescu.

„Doi foști lideri ai Uniunii Salvați România (USR), din aripa conservatoare a formațiunii, aderă la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). După ce Amariei și Rădulescu au demisionat din USR în 2020, ca urmare a diferențelor tot mai accentuate de viziune și de orientare doctrinară, aceștia au decis să se alăture Alianței pentru Unirea Românilor, singurul partid care își fundamentează activitatea pe 4 mari valori: familia, națiunea, credința și libertatea”, se arată în comunicatul transmis de AUR.

„Am acceptat invitația celor doi copreședinți George Simion și Claudiu Târziu de a participa la această construcție îndrăzneață și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o. Alianța pentru Unirea Românilor a ajuns în Parlament anul trecut pe fondul unui vot de protest. Acum are șansa să demonstreze că este o alternativă credibilă și serioasă în politica românească. Îmi doresc ca în 2024 Alianța pentru Unirea Românilor să fie opțiunea de vot pentru cei mai mulți români, singura formațiune care merită o șansă în momentul de față”, a transmis Raluca Amariei, fostă membră a USR.

„Încă de când mi-am dat demisia din USR, mi-am asigurat alegătorii că voi continua lupta politică pe care am început-o. Voi milita, în continuare, pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant și pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos. Principiile mele conservatoare se regăsesc în cele patru valori definitorii ale AUR, iar pasul meu de astăzi este unul firesc către singura zonă din politica românească ce are ca puncte cardinale familia, națiunea, credința și libertatea”, a spus și Dan Rădulescu, care va coordona departamentul de politici publice al filialei AUR Prahova.

„Opțiunea foștilor lideri de la USR, cu viziune creștină și conservatoare, nu este singulară, alți cinci consilieri locali de Bucureşti au plecat din USR și au intrat în AUR în vara anului 2020, unul dintre aceștia fiind liderul consilierilor de la Sectorul 4, membru fondator al USB şi USR, Antonio Andrușceac, în prezent deputat AUR de Bacău”, se mai precizează în comunicatul transmis de AUR

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri