Aventura lui Gabriel Oprea la PSD s-a terminat fulgerător. Viorica Dăncilă: "Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate"

Data publicării:
Gabriel Oprea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a declarat că Gabriel Oprea nu este membru al PSD și nici vicepreședinte al partidului. La rândul ei, Viorica Dăncilă a precizat că toate protocoalele pe care le-a semnat în vederea susținerii în turul al doilea al alegerilor nu mai sunt valabile.

„Domnul Gabriel Oprea nu este membru PSD și nu va fi cel puțin cât o să fiu membru interimar”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre subiect, la finalul CEx al PSD de marți.

Acesta a adăugat că nu este nici vicepreședinte al partidului.

De asemenea, Viorica Dăncilă a spus că tot ceea ce a semnat nu mai are valabilitate.

„Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate. Tot ce a fost semnat a fost până în turul doi. Am avut mai multe protocoale de colaborare cu sindicatele. În aceste protocoale liderul sindicatului devenea vicepreședinte PSD, dar fără drept de vot. Acum încetează totul și sindicatele vor coopera, bineînțeles cu noul președinte”, a explicat Dăncilă.

Liderul PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, că fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost prezent la sediul partidului, deoarece este vicepreședinte în Comitetul Executiv al partidului, funcție obținută în urma semnării unui protocol de colaborare.

Funcția de vicepreședintel al PSD pe care ar fi deținut-o Gabriel Oprea a nemulțumit mai mulți social-democrați. Gabriela Firea, de exemplu, a criticat această hotărâre.

Marcel Ciolacu a preluat interimar șefia PSD, după ce Viorica Dăncilă a demisionat din funcție, aproape de finalul unui CEx de aproximativ șase ore.

Sursa: Mediafax

Redactare G.M.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri