Avertismentul lui Codrin Ștefănescu după scrisoarea deschisă a Gabrielei Firea

Data actualizării: Data publicării:
codrin

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat vineri seară că în două-trei săptămâni va avea loc un Comitet Executiv al partidului, în care vor fi reglate lucrurile „cum nu se aşteaptă nimeni”. Avertismentul său vine la câteva ore după scrisoarea deschisă a Gabrielei Firea.

Ca să-i lămuresc pe colegii noştri şi le transmit în felul următor. Am ascultat toate declaraţiile şi toate bazaconiile care s-au spus în spaţiul public. În două, trei săptămâni vom avea un Comitet Executiv al PSD şi acolo vom regla lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni”,a declarat Codrin Ștefănescu, la România TV.

„În condiţiile acestei lupte, nu ne convine nouă ca partid să avem o astfel de dizidenţă. Nu iau deloc în glumă aceste şase zile şi să-i ferească Dumnezeu pe cei care trimit scrisori deschise să trimit eu o scrisoare, că eu sunt iubit în partidul acesta. Eu joc după nişte reguli, ca toţi membrii din PSD, ne reglăm treburile în interior. Când vii şi spui lucruri în exteriorul partidului ajuţi adversarii, prin mesajele din acest partid domnii de la PNL au cerut comisie de anchetă parlamentară (care să ancheteze presupunele interceptări ilegale comandate de Liviu Dragnea – n.r.)", a afirmat Codrin Ştefănescu.

Într-o scrisoare deschisă adresată membrilor partidului, Gabriela Firea atacă direct conducerea PSD pe care o acuză că promovează în funcţii importante oameni care nu fac cinste partidului în detrimentul celor bine pregătiţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri