Avertismentul lui Ponta către PSD: Nu dăm niciun drept în plus

Data publicării:
21012013 20ponta 20avert-44921

Victor Ponta a făcut aceste precizări în şedinţa PSD, după ce le-a reproşat parlamentarilor că nu au explicat suficient de clar modificările privind imunitatea aleşilor. La sfârşitul săptămânii trecute, Crin Antonescu a anunţat că PNL nu va susţine noile prevederi iniţiate de PSD.

„Vă rog domnule preşedinte să informaţi toţi colegii, să fie foarte clar că nu dăm niciun drept în plus. Deci ori explicaţi şi spuneţi clar ce vreţi să faceţi la Parlament, ori, dacă nu, nu mai faceţi şi cu asta basta”, a spus Victor Ponta.

După reproşurile adresate preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, liderul PSD a transmis, fără nicio explicaţie, avertismentul privind bunele relaţii dintre social-democraţi şi liberali.

Sigur că suntem în alianţă. Sigur că ne ţinem de alianţa cu toată bunăcredinţa, dar să ştiţi că dacă lucrurile nu merg foarte bine, la noi o să se uite. Dacă lucrurile o să meargă rău, spre noi o să se îndrepte nemulţumirile, şi pe bună dreptate. Şi vă rog să transmiteţi acest mesaj în teritoriu”, a mai spus Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri