Bădălău: Fifor a fost propus pentru funcția de premier, dar a refuzat

Data actualizării: Data publicării:
guvern tudose sedinta

Preşedintele executiv al Partidului Social Democrat, Niculae Bădălău, spune că premierul interimar, Mihai Fifor, a refuzat propunerea făcută în Comitetul Executiv Naţional (CExN) al partidului de a prelua pentru funcţia de prim-ministru.

Bădălău a povestit, la B1, că Fifor a respins propunerea pe motiv că are proiecte de finalizat la ministerul Apărării, relatează Agerpres.

Domnul Fifor este o persoană extrem de respectabilă, dar noi am considerat, Comitetul Executiv, prin votul de astăzi, că doamna Dăncilă este nominalizarea noastră. Vreau să vă informez aici că şi domnul Fifor a fost propus în CEx şi dânsul a refuzat, motivând că are un proiect la Ministerul Apărării pe care doreşte să îl finalizeze. Şi cred că, în acelaşi timp, fiind şi preşedintele Consiliului (Consiliul Naţional al PSD - n.r.), are extrem de multă treabă la partid, la departament”, a spus Bădălău.

Mihai Fifor a fost desemnat, marţi, de preşedintele Klaus Iohannis, în funcţia de premier interimar, după demisia lui Mihai Tudose.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri